top of page

NAAM SINGH

DADES PERSONALS


Nom: Nam Singh
Data i Lloc de naixement: 24 de Abril de 1968; Barcelona (Catalunya)

 

 

FORMACIÓ DOCENT

Professor de Kundalini Yoga i Meditació certificad per K.R.I (Kundalini Research Institute),

I.K.Y.T.A (International Kundalini Yoga Teachers Asociation).

Format en : Comunicació Conscient, Relacions Autentiques, Ment i Meditació, Vitalidat i Estrès i els Cicles de Vida, Banys de Gong.


ALTRES CURSOS Y SEMINARIS

 

Massatge Ayurvèdic, Sat Nam Rasayan (tècnica de sanació), Numerologia Tàntrica, Posturologia, Reiki.

Tablas y Armonio (instruments musicals d'India).

 

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL


Mes de 24 anys d'experiència impartint classes de Kundalini Yoga, Tallers de Meditació, Retirs de Ioga.


Professor de Kundalini Yoga en diversos centres. Impartició de Tallers de Ment i Meditació i Comunicació,

Tècniques de Sanació a traves del So Gong.

MES SOBRE NAAM SINGH.....

Va començar el seu camí ioguic, l’any 2000,  al mig d’una  crisis existencials, d’un vuit intern on el mont exterior no el feia sentir be.

Connectat amb la seva ombra, una muntanya rusa d’emocions que el feia sentir que la vida mundana no l’oferia res del que jo necessitava en aquell moment, va connectar amb el Kundalini Yoga.

Aquesta connexió va ser transformadora a tots els nivells, va canviar el seu Cos, va canviar la seva Ment i va canviar la seva vida.

Va connectar amb aquestes meravelloses ensenyances a traves dels seus Mestres que l'hi van portar per un camí desconegut per ell fins aquell moment, el camí espiritual que l'hi faria despertar, d’aquell somni en el que es trobava.

Moltes hores, dies, mesos, anys de pica pedra, de netejar la seva ment, purificar el seu cos, de meditar, de riure i de plorar a traves de les classes em van anar portant sutilment a plantejar-se que allò que jo havia experimentat, ho tenia que compartir i fins a dia d’avui.

Tot aquest camí transformador, l’ha portat de la foscor a la llum, sent agraïment a l’univers i ara esta amb el camí del servei a tots aquells essers humans, que desitgin trobar la llum i vulguin caminar junts en aquest camí espiritual, a traves d’aquesta ciència, aquesta tecnologia que es el Kundalini Yoga.

Pau per tots, Amor per tots, Llum per tots

Profesor Naam Singh

COMENTARIS

Flexibility

Natalia

Las clases de Naam Singh, te llevan muy profundo, a un lugar en donde una se encuentra en Paz.

Nuria

Empece a practicar kundalini Yoga con Naam  en el 2019, y nunca lo he dejado. Naam es mucho mas que un profesor de Yoga, es un maestro como los que hay que ir a India, tenemos la inmensa suerte de tenerlo aqui en el Maresme. Su sabiduria, su elevada conciencia, y estado de iiluminacion, hacen que sus clases se conviertan en una experiencia espiritual única, que te ayuda a superar y trascender programaciones y limitaciones mentales.

La practica de kundalini Yoga con Naam,ha trascendido mi vida, me inspitra cada dia a seguir el camiono de  la realización del Ser. No puedo estar mas agradecida de haber tenido la buena fortuna de encontra este maestro.

Laura

LLevo unos meses practicando Kundalini Yoga y estoy encantada, lo super recomiendo

Susana

Naam te introducira y enseñara el Yoga kundalini con una excelencia, humildad, respeto, amor, espiritualidad..

Cada una de sus clases son diferentes, cada día un nuevo viaje que te conectara con lo que eres y elevará tu conciencia

bottom of page