top of page

KUNDALINI YOGA

Classes setmanals  Caldes d'Estrac (5 min a peu estacio Renfe)
Clases Privades a domicili
Classes Online

1570197995_kundalini-yoga-is-the-key-to-

Originalment, el mestre ensenyava ioga directament a un alumne. Els antics mestres van entendre la importància d'individualitzar cada experiència de ioga per a satisfer les necessitats de l'alumne.
Les sessions privades de ioga són una eina inavaluable per a estudiants de tots els nivells i experiència. Proporcionar un entorn segur e inspirador per a abordar objectius personals i treballar en les seves àrees particulars d'interès. L'atenció individualitzada crea un entorn d'aprenentatge perquè pugui guanyar confiança, respondre les seves preguntes i rebre orientació personalitzada.

¿DE QUÉ ES TRACTE?
Les classes privades de Kundalini Yoga, estan focalitzades perquè puguis avançar en el teu camí ioguic. El Mestre tindrà en compte, tot el que vulguis compartí amb ell, respecte a els teus bloquejos Físics, Mentals i Espirituals, a més de tenir en compte la teva numerologia, (data de naixement) per preparar classes totalment focalitzades en tu.

 

BANYS DE GONG

Sessions Privades i Grupals

Terapia de Sonido

El Gong és un instrument Sagrat utilitzat des de fa milers d'anys per a la sanació, el rejoveniment i la transformació.
Una immersió Gong és una experiència en la qual els sons de curació sagrats i psicoacústics dels gongs banyen als participants amb ones sostingudes de so. Tot el que cal fer és estar present, permetent que el so banyi el cos i porti la ment al silenci. Els sons dels gongs equilibren i tonifiquen els cossos físic, emocional i espiritual. Amb la seva capacitat d'induir un espai meditatiu espontani i el silenci de la ment, els gongs ofereixen una oportunitat per augmentar la vitalitat, la sanació, la consciència superior. L'experiència es mostrarà en la forma en que es necessita específicament per a cada persona, recolzant així el procés individual i el potencial de sanació d'aquesta persona.

 

Yogi Bhajan, un dels mestres espirituals més importants dels nostres temps, va començar a difondre el seu ús com a eina terapèutica i com un instrument per a la meditació.


Fabien Maman, considerat un dels pioners en teràpia de so, va realitzar els primers experiments de biologia sonora-cel·lular sota el microscopi. Va comprovar que les cèl·lules malaltes o degenerades poden ser guarides o harmonitzades pel so.

 

És una eina ideal per a la reducció de l'estrès, estimulació de el sistema glandular, i per trencar els bloquejos emocionals. Els gongs estimulen i ressonen simultàniament totes les cèl·lules del cos humà i recalibren el sistema nerviós parasimpàtic (els braços i cames pesants, així com la freqüència cardíaca regulada durant una meditació de gong són un signe de la recalibració).


Es diu que el Gong és el so de l'Univers en la creació. Com som creacions de l'Univers, què millor so que el so de l'Gong per ajudar-nos a mantenir-nos saludables?

MEDITACIONS PER L'ÁNIMA

Classes Privades, Grupals i Online

Meditacion

Meditacions per L'ánima, son sessions privades precencials i online dirigides especialment per tu i el teu proces d'evolució com ser huma.

 

Dedicarem les sesions a treballar. a un nivell de nateja i purificacio del teu cos fisic, estimuland tots els organs, el sistema nervios, la capacitat pulmonar, les glandulas etc.

Tambe treballarem a nivell Mental, purificant a nivell d'emocions com la ira, les pors, pensaments obsesius, inseguretats etc.

bottom of page