top of page
Buscar
Foto del escritorNam Singh

KUNDALINI YOGA

Kundalini Ioga es diu Ioga de la Consciència. És una eina dinàmica i poderosa que està dissenyada per a brindar-li una experiència de la seva ànima.

En Kundalini Ioga aprofitem les energies mentals, físiques i nervioses de el cos i les posem sota el domini de la voluntat, que és l'instrument de l'ànima. Aquesta tecnologia combina de manera precisa i conscient respiració, mudra, enfocament ocular, mantra, bloquejos corporals i postures per equilibrar el sistema glandular, enfortir el sistema nerviós, expandir la capacitat pulmonar i purificar la sang. Aporta equilibri a el cos, la ment i l'ànima.


Kundalini Ioga no és una religió. Quan apliquem la tecnologia de Kundalini Ioga als nostres cossos i ments, té l'efecte d'elevar l'esperit. És per a tothom. És universal i no denominacional.

Kundalini Ioga és un ioga per a persones que viuen a la llar, per a persones que han de fer front als desafiaments i l'estrès diaris de tenir una feina, criar famílies i administrar negocis. És un camí per a tots aquells que vulguin tenir les habilitats per afrontar amb èxit els desafiaments del nostre temps.


El Kundalini Ioga es va mantenir en secret fins a 1969, quan Yogi Bhajan el va ensenyar obertament per tal de preparar la humanitat per als grans canvis que travessa aquest planeta a mesura que passem de l'era de Peixos a la d'Aquari. L'antiga tecnologia de Kundalini Ioga ens dóna la consciència i la fortalesa per fer d'aquesta una transició sense problemes. El llegat de coneixement tècnic i espiritual que Yogi Bhajan va estudiar i va dominar a l'Índia és el regal que va portar a Occident.


Benvingut a un camí meravellós i poderós cap a una vida sana, Feliç i Santa!

3 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page