top of page
Buscar
Foto del escritorNam Singh

MANTRA

Actualizado: 26 feb 2021

"Els mantres no són coses petites, els mantres tenen poder. Són la vibració de la ment en relació amb el Cosmos. La ciència del mantra es basa en el coneixement de que el so és una forma d'energia que té estructura, poder i un efecte predictible definit al xacres i la psique humana ".

~ Yogi Bhajan


Mantra és l'ús del so per afectar la consciència; Man significa ment i trang significa ona o projecció. Tot en aquest món, fins al nivell subatòmic, està en constant moviment, vibrant. Com més dens és un material, més lentament es mou; sovint la vibració és tan lenta o tan ràpida que no podem notar-la amb els nostres sentits directes. Aquesta vibració és pura energia.


Freqüència sonora i vibratòria

Hi ha una freqüència vibratòria que correspon a tot en l'Univers. La felicitat o el dolor, l'alegria o el penediment són freqüències vibratòries en la ment. Quan cantem un mantra, vam triar invocar el poder positiu contingut en aquestes síl·labes en particular. Ja sigui per a la prosperitat, la tranquil·litat, l'augment de la intuïció o qualsevol altre benefici possible inherent als mantres, simplement al cantar estem posant en moviment vibracions que tindran un efecte. En realitat, no importa si entenem el significat dels sons o no.


Cantar un mantra produeix una freqüència vibratòria específica dins de el cos. Els sons i pensaments produïts pel cos i la ment es irradien desde vostè. La freqüència vibratòria d'un mantra atrau cap a tu qualsevol cosa que estiguis vibrant. Ets com un imant que atreu vibracions pel que envies. Com vibració, estat d'ànim, estat de l'ésser que resulta del cant, el mantra és compatible amb tots els sistemes de creences.


A més de les vibracions que es posen en moviment, passa una cosa més quan canta. Això és realment important. Hi ha vuitanta-quatre punts meridians, o punts de pressió, al sostre de la boca. Cada vegada que parla, els estimula a ells i

a les seves glàndules i òrgans associats, amb la llengua. I cada vegada que cantes un mantra, estàs marcant una seqüència, un ritme i una posició particulars que inicien una reacció química en el cervell i el cos. És com si tingués un sistema de seguretat electrònic i informatitzat a la boca. ¡Marqueu el codi correcte al paladar superior i obtindrà accés a el cervell i als seus càmeres internes de consciència superior!

16 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page